Sikkerhet og personvern
 
Vi setter pris på ditt besøk på våre nettsider, og at du viser interesse for våre produkter. Vi ønsker at du skal føle deg trygg når du besøker vår butikk, og forsikrer deg om at personlig informasjon behandles på en konfidensiell måte av oss som behandlingsansvarlig.
Vi har forpliktet oss til å beskytte ditt personvern. Du kan gå til de fleste av våre Web-sider uten å gi noe informasjon om deg selv. Enkelte ganger trenger vi imidlertid opplysninger for å kunne gi deg de tjenester du ber om. Denne erklæringen omhandler innsamling- og bruk av data i slike situasjoner.

 

Innsamling av personlige opplysninger
Vi samler inn enkelte opplysninger om maskin- og programvaren din. Disse opplysningene kan være: IP-adresse, Web-lesertype, operativsystem, domenenavn, tilgangstid og henvisende Web-områdeadresser. Denne informasjonen brukes til å drive tjenesten, opprettholde kvaliteten på tjenesten og gi generell statistikk for bruken av vår nettside.

 

Bruk av personlige opplysninger
Vi bruker de personlige opplysningene til følgende formål:
  • For å sikre at området dekker dine behov.
  • For å levere produkter og tjenester, som nyhetsbrev, spesialtilbud og annen informasjon som du ber om, eller kjøper.
  • For å hjelpe oss med å lage og publisere innhold som er relevant for deg.
  • For å varsle deg om nye varer, spesialtilbud, oppdatert informasjon og andre nye tjenester fra oss, så sant du ber om det.

Kontroll av personlige opplysninger
Når du registrerer deg, eller på annen måte gir oss personlige opplysninger, vil vi påse at denne informasjonen ikke deles med en tredjepart uten ditt samtykke. Dette med unntak av de begrensede tilfeller som tidligere nevnt, der opplysningene benyttes til ovennevnte formål. Når du eventuelt registrerer deg, forteller du oss samtidig hvordan du eventuelt vil at vi skal kommunisere med deg.


Tilgang til dine personlige opplysninger
Vi gir deg midler til å sikre at dine personlige opplysningene er riktige og oppdaterte. Hvis du registrerer deg på vår hjemmeside, vil du ha full oversikt over dine bestillinger til enhver tid.